building.lv skaitļos

Lietotāji online17
Aktīvie uzņēmumi1672
Nozares raksti32871
"Onninen Express" rīko "Brokastis ar piegādātājiem" : building.lv - par būvniecību Latvijā

"Onninen Express" rīko "Brokastis ar piegādātājiem"

"Onninen Express" rīko "Brokastis ar piegādātājiem"

Profesionāļi profesionāļiem:

8:30 – 12:00  Brokastis ar Ražotājiem. Konsultācijas ar ražotāju pārstāvjiem par produktu  risinājumiem un informācija par jaunajiem produktiem. Un protams – rīta kafija, tēja un uzkodas!

Dalībnieki:

Bosch – Kvalitatīvi elektroinstrumenti profesionāļiem 

Niczuk – Visu veidu cauruļvadu stiprinājumu risinājumi. Ražošana, projektēšana, konsultācijas.    

Grundfos Pumps – viens no pasaules vadošajiem sūkņu ražotājiem. 28. novembrī ONNINEN EXPRESS Dārzciema norisināsies Grundfos Montāžnieku sacensības!​

Titon – piedāvā energoefektīvus ventilāciju risinājumus un gaisa attīrīšanas sistēmas.    

Uponor – piedāvā tirgū cauruļvadu sistēmas visām vajadzībām – komunālai saimniecībai, gāzes padeves sistēmām, karstā un aukstā ūdens apgādes un apkures sistēmām.

Danfoss – vadošais uzņēmums apkures nozarē, kas piedāvā plašu produktu klāstu un risinājumus siltumenerģijas ražošanai, sadalei un izmantošanai visa veida ēkās komforta nodrošināšanai un enerģijas ietaupījumam.    

ABB – elektroenerģētikas un automātikas tehnoloģiju uzņēmums, kas palīdz enerģētikas, rūpniecības, transporta un infrastruktūras uzņēmumiem uzlabot darbības rādītājus, vienlaicīgi samazinot ietekmi uz apkārtējo vidi.

Schneider Electric – globālais speciālists enerģijas pārvaldībā.     

OBO Bettermann – Ideāli risinājumi katram elektroinstalācijas gadījumam.

Ledvance – viens no pasaules līderiem apgaismojumā profesionāliem un gala patērētajiem.  Savā produkcijā Ledvance apvieno tradīcijas un inovāciju.

Philips piedāvā plašu produktu klāstu - sākot no spuldzēm līdz ielu gaismekļiem.

Pipelife ir viens no pasaules vadošajiem plastmasas cauruļvadu piegādātājiem. Piedāvā risinājumus, kurus izmanto pilna cikla ūdensapgādes, enerģijas sadales, telekomunikāciju tīklu un rūpnieciskās ražošanas nozarēs.    

Geberit – Ifö; IDO un KOLO ir daļa no Šveices korporatīvās grupas Geberit, kas darbojas vairāk nekā 50 valstīs, arī Latvijā, un ir Eiropas tirgus līderis santehnikas aprīkojuma ražošanā.  Brokastu laikā ar Virtualās Realitātes aprīkojumu jūs varēsiet atklāt Geberit pasauli un iepazīties ar Geberit produktiem, kā arī piedalīties aizraujošā spēlē un laimēt balvas.

Purmo stendā varēsiet iepazīties ar Purmo AIR svaigā gaisa pieplūdes sistēmu, kā arī apskatīt Purmo paneļu radiatoru dekoratīvās versijas - PLAN, RAMO un FARO H.    

Siemens – visaptverošajā Siemens HVAC produktu klāstā ietilpst apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmas un produkti ikvienai lietojuma jomai un tehniskajām prasībām.

Herz – ūdensvadu un apkures cauruļvadu sistēmas, termostatiskie vārsti, apkures katli. Risinājumu enerģijas patēriņa ekonomijai un dizaina pilnībai visaugstākajā līmenī.

SIA Saint-Gobain Celtniecības Produkti – mūsdienīgu siltuma un skaņas izolācijas materiālu, akustisko griestu sistēmu, kā arī tehnoloģisko iekārtu un inženierkomunikāciju siltuma un skaņas izolācijas materiālu ražotājs. Pazīstams ar zimolu ISOVER.

ACO Nordic piedāvā drošus un efektīvus risinājumus lietus ūdens, kanalizācijas ūdeņu un notekūdeņu apsaimniekošanā. ACO sistēmas tiek lietotas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos – ēdnīcās, restorānos, pārtikas rūpnīcās, autostāvvietās, termināļos, mazumtirdzniecībā, uz ceļiem un viaduktiem, dzīvojamās ēkās, viesnīcās, lidostās, ostās un citur.
 
VTS Group – vadošais ventilācijas, gaisa kondicionēšanas un apsildes iekārtu piegādātājs.

 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.