building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1664
Nozares raksti32868
Apkures krāsnis omulīgai atmosfērai Jūsu mājā : building.lv - par būvniecību Latvijā

Apkures krāsnis omulīgai atmosfērai Jūsu mājā

Apkures krāsnis omulīgai atmosfērai Jūsu mājā

Apkures krāsnis mājoklī pilda uzreiz vairākas funkcijas – tās silda, rotā interjeru un palīdz cilvēkiem atslābināties. Liesmu spēle nomierina prātu un rada pasakainu noskaņojumu telpā, turklāt krāsniņas labi iederas dažādos interjeros un nevainojami kalpo gadu desmitiem. Vai vēlaties, lai drēgns laiks nebojātu Jūsu noskaņojumu? Tad apsveriet krāsns iegādi!

Saimniecības preču veikalos un interjera dizaina salonos ir atrodamas krāsnis, kamīnkrāsnis, centrālapkures krāsniņas. Lasiet šajā rakstā, kā orientēties plašajā piedāvājumā un atrast piemērotāko krāsniņu savam mājoklim!

autors: Apkures krāsnis omulīgai atmosfērai Jūsu mājā
Foto: Apkures krāsnis omulīgai atmosfērai Jūsu mājā; autors: Apkures krāsnis omulīgai atmosfērai Jūsu mājā

Foto: Shutterstock.com

Apkures krāsnis un kamīni: kopīgais un atšķirīgais
Krāsnis un kamīnus izvēlas divu iemeslu dēļ – tie rotā interjeru un apsilda mājokli, taču kāda prece labāk atbilst kuram mērķim? Veikalu sortimentā ir:
kamīni. Kamīns ir lielākoties dekoratīvs elements, kas apsilda tikai nelielu mājokļa daļu. Pēc liesmu dzēšanas kamīns ātri zaudē uzkrāto siltumu;
centrālapkures krāsniņas. Tās var pilnībā aizvietot centrālās apkures sistēmu, apsildot visu mājokli. Salīdzinājumā ar parastiem radiatoriem šādas krāsniņas izskatās stilīgāk un nodrošina tikpat efektīvu apkuri;
kamīnkrāsnis. Tas ir vidusceļš starp kamīnu un centrālapkures krāsni. Kamīnkrāsns, gluži kā kamīns, ātri uzsildās, bet, tāpat kā centrālapkures krāsniņas, ilgstoši saglabā siltumu.

Modernas krāsnis tiek pārsvarā ražotas ar stikla durtiņām, kas ļauj vērot liesmu spēli, turklāt īpašas tehnoloģijas neļauj veidoties uz stikla kvēpu nosēdumiem. Kurināt krāsni var ar malku vai briketēm, dažiem modeļiem ir piemērotas arī ogles.

Daudzas krāsnis ir aprīkotas ar speciāliem riņķiem ēdiena pagatavošanai, tāpēc moderna krāsns var aizvietot ne tikai centrālo apkuri, bet arī plīti. Iekštelpu kamīns gan nav paredzēts maltīšu gatavošanai, tāpēc krāsnis kopumā ir funkcionālākas. Taču cik gan maksā liesmu vērošanas prieks un gatavošana uz atklātas uguns iekštelpā? Noskaidrojiet to raksta otrajā daļā!

autors: Apkures krāsnis omulīgai atmosfērai Jūsu mājā
Foto: Apkures krāsnis omulīgai atmosfērai Jūsu mājā; autors: Apkures krāsnis omulīgai atmosfērai Jūsu mājā

Foto: Shutterstock.com

Vai kamīnkrāsns ir luksusa prece?
Mājas kamīns daudziem asociējas ar greznām savrupmājām un dārgu interjera dizainu, bet krāsniņas atsauc atmiņā vecmāmiņas koka māju vai ģimenes vasarnīcu. Taču mūsdienās apkures krāsniņas ir atradušas savu vietu arī modernās mājās, jo tradicionāla kurināšana ar malku vai oglēm popularitātes ziņā nepiekāpjas gāzes katliem, elektriskajai un ūdens apkurei.

Aprīkot mājokli ar skaistu krāsniņu var arī neiztērējot bagātību, jo kamīnkrāsns var būt gan vidējā, gan augstākā cenu segmenta prece. Atkarībā no izmēriem, papildu funkcijām, materiāliem un dizaina iekštelpu krāšņu cenas svārstās no dažiem simtiem līdz dažiem tūkstošiem eiro. Lai iegādātos krāsni par zemāku cenu, pievērsiet uzmanību interneta veikalu piedāvājumiem!

Apkures krāsnis internetā ar piegādi visā Latvijā
Interneta veikals Precesdarbam.lv piedāvā krāsniņas no čuguna un tērauda. Krāsnis ir piemērotas gan klasiskiem, gan moderniem interjeriem. Daudzi veikalā esošie modeļi ir multifunkcionāli – krāsnis gan apsilda telpu, gan pilda plīts funkcijas. Iegādājoties krāsni Precesdarbam.lv mājaslapā, Jūs iegūsiet:
• kvalitatīvas preces ar vismaz divu gadu garantiju no ražotāja;
• piegādi visā Latvijas teritorijā ar veikala vai DPD servisa kurjeru;
• piecas apmaksas iespējas, ieskaitot līzingu.

Pasūtītās krāsnis var izņemt arī bez piegādes maksas, Precesdarbam.lv birojā Rīgā. Pateicoties lielai veikala noliktavai, vairumā gadījumu pasūtījumi tiek piegādāti ļoti ātri – preces tiek sagatavotas patstāvīgai izņemšanai vienas dienas laikā, bet piegāde ar kurjerpastu aizņem 1–5 darba dienas.

Apkures krāsnis ienes modernā interjerā senatnīguma un izkopto tradīciju dvesmu. Aprīkojot mājokli ar krāsniņu, var piepildīt mūža sapni par mājīgiem vakariem un mierpilnu un drošu atpūtu pie uguns. Ienāciet Precesdarbam.lv mājaslapā un izvēlieties labāko kamīnkrāsni savām mājām!

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.