building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1661
Nozares raksti32868
SIA "Penetron-Baltija" – pasaulē atzīta hidroizolācijas tehnoloģija : building.lv - par būvniecību Latvijā

SIA "Penetron-Baltija" – pasaulē atzīta hidroizolācijas tehnoloģija

SIA "Penetron-Baltija" – pasaulē atzīta hidroizolācijas tehnoloģija

SIA "Penetron-Baltija" piedāvā Baltijas valstu būvniekiem pasaulē atzītu hidroizolācijas tehnoloģiju. "Penetron-Baltija" ir veikuši vairākus veiksmīgus privātmāju, dažādu kompleksu un iestāžu hidroizolācijas darbus visā Baltijā. Uzņēmuma piedāvātā PENETRON tehnoloģija ir atzīta jau visā pasaulē.

Pamatu hidroizolācija

Pamatu hidroizolācija ir nepieciešama, lai pasargātu ēku no mitruma ietekmes. Ir iespējama gan vertikālā, gan horizontālā pamatu hidroizolācija. Rezultātā ēka vai konkrēta tās daļa tiek pasargāta no mitruma pieplūdes un iespējamiem bojājumiem.

SIA "Penetron-Baltija" piedāvā Baltijas valstu būvniekiem pasaulē atzītu hidroizolācijas tehnoloģiju. "Penetron-Baltija" ir veikuši vairākus veiksmīgus privātmāju, dažādu kompleksu un iestāžu hidroizolācijas darbus visā Baltijā. Uzņēmuma piedāvātā PENETRON tehnoloģija ir atzīta jau visā pasaulē.

PENETRON ir hidroizolācijas maisījums, kura darbības pamatā ir kristāliskā tehnoloģija, kas uzlabo betona izturību, veiktspēju un kalpošanas ilgumu. Šie materiāli tiek izmantoti visā pasaulē daudz un dažādos projektus: dzeramā ūdens rezervuāri, dambji, tuneļi, pagrabi, liftu šahtas, balkoni, tiltu un ceļu elementi, lidostas u.c.

Ar PENETRON materiāliem pamatu hidroizolācija ir noturīga, kvalitatīva un efektīva. Turklāt šie materiāli tiek izmantoti uz mitras virsmas, tādējādi nav nepieciešama iepriekšēja žāvēšana. PENETRON materiālu izmantošana sniedz vienādu efektivitāti gan no konstrukcijas iekšpuses, gan ārpuses neatkarīgi no ūdens spiediena virziena.

Pamatu hidroizolācija var būt nepieciešama gan mazākiem, gan lielākiem un sarežģītākiem projektiem – "Penetron-Baltija" ar augstākās kvalitātes materiāliem un pasaulē atzītu tehnoloģiju realizē hidroizolācijas projektus visā Baltijā.

Lasiet vairāk: https://www.penetron-baltija.lv/

 /></p>
<h2>Hidroizolācija</h2>
<p>Hidroizolācija ir dažādu būvju un konstrukciju pasargāšana no ūdens iedarbības. SIA

Salīdzinājumā ar citiem materiāliem PENETRON hidroizolācija ir gan efektīvākā, gan ekonomiskākā. Šīs sistēmas materiāli tiek izmantoti hidroizolācijas aprīkošanai un arī atjaunošanai jau ekspluatācijā nodotiem un arī būvniecības procesā esošiem projektiem.

PENETRON hidroizolācija piemērota monolīta, saliekamā betona un dzelzsbetona konstrukcijām. Šie materiāli izmantojami pat liela hidrostatiskā spiediena apstākļos, turklāt, izmantojot PENETERON, tiek novērsta dzelzsbetona korozija. Rezultātā tiek sniegta kvalitatīva un noturīga hidroizolācija, kā arī efektīva aizsargkārta, jo šie materiāli pasargā betonu agresīvajās vidēs: pret skābēm, sārmiem, notekūdeņiem, gruntsūdeņiem un arī jūras ūdeni.

Nekvalitatīva un nepietiekama hidroizolācija var radīt nopietnus bojājumus un pelējumus, tādēļ profesionāla un noturīga hidroizolācija ir viens no priekšnoteikumiem jebkurai ēkai, konstrukcijai vai būvei.

Lasiet vairāk: https://www.penetron-baltija.lv/penetron-tehnologija

 /></p>
<h2>Betona hidroizolācija</h2>
<p>Betona hidroizolācija ir SIA

Kādēļ betona hidroizolācija ir tik svarīga? Betona struktūra ir viscaur pārklāta ar porām, kapilāriem un mikroplaisām. Visos betona kalpošanas posmos tas ir pakļauts saplaisāšanai, tādēļ, lai to novērstu un lai nebūtu iespējama ūdens filtrācija, labākais risinājums ir apstrādāt betona virsmu ar PENETRON materiāliem.

Šie produkti ražo ūdens caurlaidības mazinošus kristālus – materiāla ķīmiskās vielas iekļūst betona plaisās, mikroplaisās un kapilāros, tās reaģē uz konkrētiem minerāliem, veidojot nešķīstošus kristālus, kas aizpilda visas plaisas un tukšumus, sniedzot kvalitatīvu un pastāvīgu betona hidroizolāciju.Svarīgi, ka gaiss joprojām spēj cirkulēt caur betonu, tādējādi izvairoties no tvaika spiediena uzkrāšanās.

Betona hidroizolācija ar PENETRON ir pastāvīga – to pierāda fakts, ka, ja arī mitrums tiek apturēts un novērsts, materiāla sastāvdaļas turpina būt klātesošas. Ja mitrums atgriežas, turklāt, iespējams, no citas vietas, noslēgšanas process atkal atsākas, neļaujot mitrumam iekļūt tālāk.

Šī produkta materiāli iekļūst ļoti dziļi betonā, uzlabojot gan betona izturību, gan kalpošanas ilgumu. Šāda betona hidroizolācija ir nepieciešama ikvienā projektā, kurā vajadzīga pastiprināta izturība un aizsardzība – SIA "Penetron- Baltija" piedāvātā tehnoloģija ir labākais un efektīvākais risinājums.

Lasiet vairāk: https://www.penetron-baltija.lv/

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.