building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1672
Nozares raksti32871
Ar jaunu zīmola tēlu Paroc iezīmē sākumu jaunam attīstības posmam : building.lv - par būvniecību Latvijā

Ar jaunu zīmola tēlu Paroc iezīmē sākumu jaunam attīstības posmam

Ar jaunu zīmola tēlu Paroc iezīmē sākumu jaunam attīstības posmam

Ar jaunajām izmaiņām sava zīmola vizualizācijā, viens no vadošajiem Eiropas siltumizolācijas ražotājiem Paroc, iezīmē jaunu uzņēmuma ilgtermiņa attīstības posmu, uzsverot, ka ir daļa no Owens Corning globālā izolācijas biznesa.

"Paroc ir spēcīgs zīmols, un arī turpmāk savus produktus un risinājumus piedāvāsim tirgū ar jau labi pazīstamo sarkanbalti svītraino zīmola tēlu. Tajā pašā laikā mēs vēlamies atzīmēt jaunu laikmetu mūsu vēsturē un uzsvērt, ka mēs esam daļa no Owens Corning un tā globālā izolācijas produktu biznesa", norāda Paroc vadība.

Pakāpeniski, sākot ar oktobri, tiks ieviests un būs jau pamanāms jaunais Paroc logotips, atjauninātais iepakojums un jaunie komunikācijas materiāli, kas savieno PAROC® zīmolu ar Owens Corning vārdu un nodrošinās vienotu komunikāciju visas grupas ietvaros.

"Mēs ticam, ka mūsu atjaunotais zīmols ieņems tikpat stabilu vietu tirgū un kļūs par jaunu, spēcīgu mūsu augstās kvalitātes ugunsdrošās akmens vates izolācijas reprezentētāju," uzsver SIA "Paroc" valdes priekšsēdētājs Jānis Naglis.

Kā zināms, ASV kompānija Owens Corning, kas ir pasaules līderis būvniecības materiālu sistēmu un kompozītu risinājumu ražošanā, iegādājās Paroc pagājušajā gadā.

Par Owens Corning

Owens Corning (NYSE: OC) izstrādā, ražo un tirgo izolācijas, jumtu un stikla šķiedras kompozītmateriālus. Strādājot globālā mērogā un ar lielu darbinieku skaitu, kompānijas vadošie uzņēmumi izmanto savas plašās zināšanas par materiāliem, ražošanu un būvniecības zinātni, lai izstrādātu produktus un sistēmas, kas taupa enerģiju un uzlabo komfortu komerciālajās un dzīvojamās ēkās.

Owens Corning, kas bāzēts Tolīdo, Ohaio štatā, pērn strādāja ar 5,7 miljardu dolāru apgrozījumu, un 37 valstīs pašlaik nodarbina aptuveni 19 000 cilvēku. ASV lielāko kompāniju sarakstā - Fortune 500 - uzņēmums atrodas jau 63 gadus pēc kārtas.

Papildu informācija: www.owenscorning.com.

Par Paroc

Paroc ir viens no Eiropas vadošajiem energoefektīvu un ugunsdrošu izolācijas risinājumu ražotājiem, kura biznesa stūrakmeņi ir klientu un tirgus orientācija, nepārtrauktas inovācijas, rentabla izaugsme un ilgtspējīga attīstība.

Ar PAROC® zīmolu mēs piedāvājam plašu produktu klāstu un risinājumus visai tradicionālajai celtniecības izolācijai, tehniskajai izolācijai un kuģu izolācijai.

Paroc ražotnes atrodas Somijā, Zviedrijā, Lietuvā, Polijā un Krievijā. 2017. gadā Paroc neto apgrozījums sasniedza 411 miljonus euro, kā arī uzņēmums nodarbināja 1840 cilvēku. Paroc ir daļa no Owens Corning.

Vairāk informācijas www.paroc.com.

Kontaktiem:

Jānis Naglis, SIA "PAROC" valdes priekšsēdētājs

e-pasts: janis.naglis@paroc.com, telefons: 67375070

www.paroc.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.