building.lv skaitļos

Lietotāji online26
Aktīvie uzņēmumi1669
Nozares raksti32871
Jumta drošības sistēmas – ērta un sertificēta jumta apkope! : building.lv - par būvniecību Latvijā

Jumta drošības sistēmas – ērta un sertificēta jumta apkope!

Jumta drošības sistēmas – ērta un sertificēta jumta apkope!

Arvien lielāka uzmanība tiek pievērsta darba drošībai augstumā. Būvējot ēku, jāpārdomā visi drošības aspekti – sākot no projekta izstrādes, materiālu izvēles, būvniecības darbu kvalitātes līdz drošības aprīkojumam, kas būs nepieciešams, veicot ēkas jumta vai fasādes apkalpošanu. Kvalitatīvas un sertificētas pretkritienu drošības sistēmas izvēle un uzstādīšana ir nepieciešama visās jomās, kur pastāv risks un apdraudējums personām, veicot darba pienākumus.



LUX-top® ir Luksemburgas uzņēmuma ST QUADRAT Fall Protection S.A. jumta aizsardzības sistēmu preču zīme, kas garantē produktu atbilstību Eiropas normām un kvalitātes prasībām. Ražotājs piedāvā standarta risinājumus un individuāli izstrādātas drošības sistēmas atbilstoši ēkas specifikai un projektam. ST QUADRAT Fall Protection S.A. ir jumtu drošības sistēmu ražotājs, kas piedāvā plašu augstas kvalitātes sertificētu produktu klāstu – sākot ar jumta drošības āķiem, enkurpunktiem, glābšanas sistēmām līdz profesionālam individuāli pielāgojamam aizsardzības aprīkojumam.

LUX-top® jumta drošības āķi ir piemēroti slīpiem un ļoti stāviem jumtiem, ar metāla valcprofila, māla, cementa un metāla dakstiņu, dabīgā šīfera, metāla trapeces profila un citiem jumta segumiem. Izmanto jumta kāpņu piekarināšanai un profesionālā aizsardzības aprīkojuma (PFPE – profesional fall protection equipment) piestiprināšanai. Jumta drošības āķi tiek ražoti un pārbaudīti saskaņā ar normas EN 517 B tipu visos slodzes virzienos, tāpēc tos var viegli integrēt jumta zonās, kur nepieciešama aizsardzība pret personu nokrišanu.

LUX-top® enkurpunktu sistēmas paredzētas profesionāla individuālā aizsardzības aprīkojuma (PFPE) piestiprināšanai pie jumta plaknes. Var izmantot kā enkurpunktus atsevišķu personu drošai fiksēšanai vai, ja nepieciešams, kā horizontālās pretkritienu trošu sistēmas pieslēguma punktus. Neatkarīgi no konstrukcijas veida un materiāla, uz kura jāstiprina enkurpunkta platforma, ražotājs piedāvā atbilstošus stiprinājumus un uzstādīšanas rekomendācijas. Visas LUX-top® enkurpunktu sistēmas ir pārbaudītas un sertificētas saskaņā ar normu EN 795 : 2012.

LUX-top® pretkritiena trošu sistēma ar enkura tipa stiprinājumiem un horizontālu troses novietojumu pret jumta plakni. Trošu sistēmas elementus var pielāgot individuāli, izveidojot piemērotāko pretkritiena sistēmu konkrētas konstrukcijas jumtam. Šī sistēma ir testēta un sertificēta saskaņā ar normas EN 795 C tipu.

LUX-top® aizsargmargas plaši izmanto plakano jumtu malu un citu daļu, piemēram, lūku, kāpņu laukumu vai evakuācijas ceļu, norobežošanai. Iespējams izveidot kolektīvo aizsardzības sistēmu plakanajiem jumtiem, izvēloties no jau gataviem risinājumiem vai komplektēt individuāli pielāgotus sistēmas elementus. Aizsargmargas un malu aizsardzības sistēma ir testēta saskaņā ar normu EN 13374 un daļēji ar normu EN 14122.

LUX-top® produktu klāstā ir arī sistēmas jumta kāpņu nostiprināšanai, individuālas pretkritienu aizsardzības sistēmas, vertikālas pretkritiena sistēmas darbam lielā augstumā un citas drošības sistēmas.

Vairāk par LUX-top® produktiem www.axcelere.lv.

autors: Jumta drošības sistēmas – ērta un sertificēta jumta apkope!
Foto: Jumta drošības sistēmas – ērta un sertificēta jumta apkope!; autors: Jumta drošības sistēmas – ērta un sertificēta jumta apkope!


SIA "Axcelere metal" ir ST QUADRAT Fall Protection S.A. oficiālais pārstāvis Latvijā.

Sazinieties ar mums, lai izvēlētos vispiemērotāko un efektīvāko jumta drošības sistēmu jūsu ēkai!

SIA "Axcelere metal" 
Maskavas iela 250, Rīga, LV-1063
+371 67063750 
axcelere@axcelere.lv 
www.axcelere.lv  
www.facebook.com/axcelere
autors: Jumta drošības sistēmas – ērta un sertificēta jumta apkope!
Foto: Jumta drošības sistēmas – ērta un sertificēta jumta apkope!; autors: Jumta drošības sistēmas – ērta un sertificēta jumta apkope!


 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.