building.lv skaitļos

Lietotāji online38
Aktīvie uzņēmumi1669
Nozares raksti32869
Santehnikas tirgotājs AKVAPLUSS svin apaļu jubileju : building.lv - par būvniecību Latvijā

Santehnikas tirgotājs AKVAPLUSS svin apaļu jubileju

Santehnikas tirgotājs AKVAPLUSS svin apaļu jubileju
Foto: Santehnikas tirgotājs AKVAPLUSS svin apaļu jubileju

Šogad, 2018. gadā, apaļu jubileju atzīmē viens no lielākajiem un pieredzes bagātākajiem uzņēmumiem santehnikas, ūdensapgādes un siltumapgādes tirgū – AKVAPLUSS. Divdesmit gadi nozares tirgū ir labs apliecinājums uzņēmuma stabilitātei, reputācijai un uzticamībai. Galvenā uzņēmuma priekšrocība – kvalitatīvs santehnikas materiālu un flīžu sortiments no pasaules vadošajiem ražotājiem.



1998. gadā uzņēmums atvēra savu pirmo specializēto mazumtirdzniecības veikalu Rīgā, uz kuru pircēji brauca no visas Latvijas. Lai arī klientiem reģionos būtu pieejama kvalitatīva un daudzveidīga santehnikas produkcija, tika atvērti veikali Ventspilī un Valmierā. Savukārt Jelgavā, Limbažos un Aizkrauklē izveidota sadarbība ar partneriem, kas nodrošina AKVAPLUSS produkcijas izplatīšanu šajos reģionos. Ņemot vērā, ka AKVAPLUSS produkciju var iegādāties gan vairumā, gan mazumā, kā arī internetā, uzņēmums ir spējīgs nosegt pircēju vajadzības visā Latvijā. 

Pēdējos gados īpašu izaugsmi piedzīvojis internetveikals https://www.akvapluss.lv. Kopš internetveikalam izveidots jauns dizains un klientiem vēl ērtāks un patīkamāks izkārtojums, pircēju skaits, kas iegādājas preces tieši AKVAPLUSS internetveikalā, ievērojami palielinājies. Internetveikalā ir pieejams viss AKVAPLUSS produktu klāsts, kas atrodams arī ikvienā uzņēmuma veikalā. Tas ļauj lieliski ietaupīt laiku, jo nav jādodas uz veikalu, un iepirkties var jebkurā diennakts laikā. Papildu ir pieejami vairāki tiešsaistes pakalpojumi, piemēram, pieteikšanās konsultācijai pie interjera dizainera, konsultācijas pa telefonu vai e-pastu u.c.

Uzņēmums nodrošina ātru un precīzu sūtījumu piegādi, kā arī profesionālas konsultācijas un servisa pakalpojumus.

Flīzes ikvienai gaumei un vajadzībai
Produktu klāsts, ar ko uzņēmums lepojas visvairāk, ir faktiski neierobežotais flīžu sortiments. Piedāvājumā Jūs atradīsiet grīdas un sienu flīzes visdažādākajām vajadzībām – vannasistabai, virtuvei, jebkurai citai telpai, terasei, balkonam u.c. Jūsu sapņu un ideju īstenošanai AKVAPLUSS aicina izvēlēties gan Premium klases kolekcijas no pasaulē atzītākajiem flīžu ražotājiem, gan piemeklēt pievilcīgus, teicamas kvalitātes ekonomiskus budžeta risinājumus. Sekojiet līdzi jaunumiem internetveikalā, kur varēsiet uzzināt gan par jaunākajām flīžu modes tendencēm, krāsām, faktūrām un būt vieni no pirmajiem, kas savam mājoklim iegādājas flīzes no jaunākajām kolekcijām.

Kvalitatīva santehnika palīdz būtiski ietaupīt
Laba, kvalitatīva un funkcionāla santehnika ir viena no būtiskākajām Jūsu mājokļa sastāvdaļām. Ņemot vērā ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas intensīvo noslogojumu ikdienā, atbilstoši izvēlēta santehnika palīdzēs ekonomēt ūdens patēriņu un samazinās izmaksas. AKVAPLUSS piedāvājumā ir viss nepieciešamais santehnikas izvēlei un uzstādīšanai: dušas kabīnes, vannas, izlietnes, WC podi, ūdens jaucējkrāni, vannas istabas mēbeles un aksesuāri, santehnisko iekārtu stiprinājumi u.c. Piedāvātā santehnika ir gan no pasaulē vadošajiem zīmoliem, kas izceļas ar unikalitāti un īpašām kolekcijām, gan ražotājiem, kas piedāvā ekonomiskus, kvalitatīvus standarta risinājumus par izdevīgām cenām.

Vannas atpūtai un relaksācijai
Lai arī mūsdienās daudzi vannu aizstāj ar dušas kabīni, vanna ir un paliek tradicionāls vannas istabas elements. Ja vien telpas platība atļauj, pircēji labprāt iegādājas vannu atpūtai, mieram, spēku atgūšanai, vispārējai labsajūtai un veselībai. AKVAPLUSS sortimentā ir akrila un akmens masas vannas dažādos izmēros, formās un ar vai bez hidromasāžas funkcijām. Atgādināsim, ka akrils ir specializēts, vannu ražošanai paredzēts polimēru materiāls, kas ir silts un taustei patīkams. Akrila vannas labi notur siltumu, ir labs skaņas izolators un tās ir viegli kopjamas. Savukārt akmens masa ir kompozītmateriāls, ko gatavo no dabīgā granīta vai oniksa daļiņām un poliestera sveķiem. Šīs vannas ir stabilas un pamatīgas, tām ir augsta siltumnoturība, teicama skaņas izolācija un šādas vannas ir ilgmūžīgas. Arī vannu izvēlē AKVAPLUSS pārstāv plašu zīmolu klāstu plašā cenu amplitūdā.

Racionālās un dizainiskās dušas kabīnes
Dušas kabīnes būs piemērots risinājums jebkurā gadījumā, ja domājat par vienlaikus racionālu un vizuāli pievilcīgu vannas istabas plānojumu. Nenoliedzami, dušas kabīnēm ir savas priekšrocības – ietaupīta telpas platība, ūdens patēriņa ietaupījums, dušā nomazgāties var ātrāk nekā vannā, tā ir higiēniskākā. Turklāt dušas kabīnēm ir neierobežotas dizaina un aprīkojuma iespējas, par ko varat pārliecināties AKVAPLUSS veikalos un internetveikalā. Piedāvājumā ir arī paplašināšanas profili, dušas paliktņi un to paneļi, fiksētas dušas sieniņas, dušas durvis un sienas ar vai bez rāmja, pusapaļās un piecstūra dušas kabīnes, kā arī dušas kabīnes ar masāžas funkciju.

Vannas istabas mēbeles Jūsu sapņu interjeram
Vannas istabas mēbeles ir neatņemama labiekārtotas vannas istabas interjera sastāvdaļa. Atšķirībā no citiem mēbeļu veidiem, šīs paredzētas lietošanai paaugstināta mitruma telpās. Tas nozīmē, ka vannas istabas mēbeles izgatavotas no mitrumizturīgiem materiāliem vai arī tām veikta atbilstoša apstrāde un apdare. AKVAPLUSS piedāvājumā ir gan atsevišķas vannas istabas mēbeles, gan gatavi mēbeļu komplekti, kas ļaus jums uzreiz iekārtot visu vannas istabas interjeru. Mēbeles izgatavotas no dažādiem materiāliem – no dabīgā koka, plātņu materiāliem, stikla, metāla vai plastikāta. Veidojot mēbeļu piedāvājumu, tiek sekots līdzi jaunākajām tendencēm, kā arī sortimentā vienmēr iekļautas jau pārbaudītas vērtības jeb vannas istabas mēbeles, ko pircēji nemainīgi izvēlas, neatkarīgi no dizaina modes. Tās ir universālas, funkcionālas un klasiskas mēbeles no kvalitatīviem materiāliem un gaumīgu apdari. Meklējot piemērotākos interjera risinājumus savai vannas istabai, aicinām izmantot iespēju tikties ar interjera dizaineri un pasūtīt iecerētā interjera variantu 3D attēlu formātā.

Uz tikšanos AKVAPLUSS veikalos – klātienē vai internetā!

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.