building.lv skaitļos

Lietotāji online34
Aktīvie uzņēmumi1672
Nozares raksti32871
Dārza mēbeles vasaras sezonas atklāšanai - kā iegādāties? : building.lv - par būvniecību Latvijā

Dārza mēbeles vasaras sezonas atklāšanai - kā iegādāties?

Dārza mēbeles vasaras sezonas atklāšanai - kā iegādāties?
Foto: Dārza mēbeles vasaras sezonas atklāšanai - kā iegādāties?

Ir pienākusi tik sen gaidītā vasaras sezona, kad var beidzot atpūsties ar ģimeni vai draugiem dārzā. Laiks doties uz garāžu vai pagrabu, lai saulesgaismā iznestu visu dārza aprīkojumu. Bet ko darīt, ja vecās dārza mēbeles ir apnikušas vai savu laiku nokalpojušas? Īstais palīgs var būt interneta veikals Precesdarbam.lv, kurā iespējams sagādāt visu svarīgāko gaidītajai atpūtai dārzā. Kādas mēbeles Tev varētu būt nepieciešamas un kā izvēlēties piemērotākās? Par to raksta turpinājumā!

Dārza mēbeles pēc izvēles

Mēbeles iespējamas dažādu materiālu, un katram no tiem ir savi plusi un mīnusi. Piemēram:

  • koks. Tas izskatās ļoti glīti, nereti piešķir īpašu izskatu dārzam. Tā kalpošanas ilgums atkarīgs no kopšanas;
  • plastmasa, alumīnijs. Viegls un nerūsējošs materiāls, kas neizskatās tik grezni, taču lieliski var iederēties ikvienā dārzā un pagalmā;
  • metāls. Metāls ir viens no pateicīgākajiem materiāliem, ko novietot dārzā, taču tam ir būtisks trūkums – tas ātri var sarūsēt, tāpēc pirms tā novietošanas ārā, kur tas būs pakļauts tiešiem saules stariem vai lietum, to ieteicams apstrādāt ar metālam paredzētu laku.

Ar ko sākt?

Precesdarbam.lv piedāvā mēbeles dažādām gaumēm. Uzzini, kādas dārza mēbeles Tev varētu būt nepieciešamas?

Visa pamatā – galdi un krēsli

Neviens vien sapņo, kad beidzot varēs siltā vasaras rītā sēdēt dārza vidū un laiski brokastot ar ģimeni. Lai tas īstenotos, nepieciešams iegādāties glītus un iekārtojumam piemērotu galdu ar krēsliem. Kas ietilpst Precesdarbam.lv piedāvājumā?

1. Plastmasas komplekti. Iespējams iegādāties gatavus komplektus vai kombinēt tos pašam. Ražotāja sagatavots komplekts būs vislētākais variants un lieliski iederēsies dārzā.
2. Alumīnija galdi un krēsli. Tos iespējams iegādāties atsevišķi, pašam kombinējot pieejamos variantus. Tie būs stabili un ilgi kalpos.
3. Pīti krēsli. Lielisks papildinājums, piemēram, alumīnija galdam ir tieši pītie krēsli, kas būs ērti un izskatīsies glīti.
4. Koka komplekts. Pieejami dažādu variantu komplekti: dārza galds ar soliem vai krēsliem. Tie pieejami gan kantaini, gan apaļi. Koka dārza mēbeles būs salīdzinoši dārgāka izvēle par plastmasas vai metāla variantiem.
5. Piedāvājumā iespējams aplūkot arī zvilnēšanai paredzētos krēslus, ko visbiežāk izmanto, lai sauļotos. Lai šāda veida dārza mēbeles kalpotu ilgāk, ieteicams iegādāties arī mēbeļu pārsegus, tie pasargās no spēcīga vēja un lietusgāžu radītajiem bojājumiem.

 /></p>
<p><strong>Dārza mēbeles augiem</strong></p>
<p>Mēbeles, kas paredzētas dažādiem augiem, ir vienas no pieprasītākajām precēm, iekārtojot pagalmu. Tās ir dažādas:</p>
<ul>
<li>puķu un augu kastes, kas ražotas gan no koka, gan plastmasas;</li>
<li>plaukti, kas paredzēti novietošanai balkonos un mazos dārzos;</li>
<li>pergoles, kas lieliski iederas lielākos dārzos.</li>
</ul>
<p><strong>Precesdarbam.lv piedāvātās dārza mēbeles lieliski papildinās ikvienu dārzu vai balkonu, tādējādi ļaujot baudīt saulainās brīvdienas svaigā gaisā. Apmeklē mājaslapu Precesdarbam.lv un iepazīsties ar piedāvājumu jau tūlīt!</strong></p>
<p> </p> 
        <div style=

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.