building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1661
Nozares raksti32866
Plastmo – piemērots ziemeļu klimatam : building.lv - par būvniecību Latvijā

Plastmo – piemērots ziemeļu klimatam

Plastmo – piemērots ziemeļu klimatam

Gada siltais laiks visbiežāk ir brīdis, kad tiek plānoti un veikti jumta remontdarbi, kad ne tikai tiek mainīts jumta segums, bet arī notek sistēmā. Ir viegli apjukt plašajā jumta noteku sistēmu klāstā, tāpēc piedāvājam iepazīties ar Plastmo – plastikāta lietus ūdens noteku sistēmu, kura ir ērti un ātri uzstādāma paša spēkiem un, kura nezaudēs savas īpašības ekspluatācijas laikā.

Vieno no būtiskākajām plastikāta tekņu un notekcauruļu priekšrocībām ir tā, ka tās nezaudē savu formu un nerūsē. Metāla tekņu nepareiza kopšana var saīsināt sistēmas kalpošanas laiku, cinkotās aizsargkārtas bojājums var radīt materiāla rūsēšanu.  Plastmo plastikāta caurules šādiem riskiem nav pakļautas, jo nerūsē un arī nelieli virsmas bojājumi nekādā veidā neietekmē to funkcionalitāti. Otra plastikāta sistēmas priekšrocība ir elastība, spēja saglabāt savu formu. Tekne var tikt atlocīta taisna, taču pēc iedarbības tā uzreiz atgūst savu agrāko formu. Plastmo sistēmas gadījumā tas nozīmē, ja, piemēram, pavasarī, strauji kūstot sniegam un ledum, teknei jāuzņem pārāk liels svars, tā var atliekties, taču, atbrīvojoties no sniega vai ledus svara, tā atkal atgūs savu iepriekšējo formu.

Kā vēl vienu būtisku priekšrocību ir jāmin spēju pielāgoties krasām temperatūras svārstībām.

Plastmo tekņu izstrādē ir  ņemta vērā plastikāta materiāla īpašība temperatūras svārstību rezultātā izplesties un sarauties, tādējādi nodrošinot, ka notek sistēmas funkcionē gan pie +30 grādiem vasarā, gan -30 ziemas salā. Apaļā tekņu un notekcauruļu forma ir vispiemērotākā plūstošam ūdenim, bet gludā materiāla virsma neļauj aizķerties netīrumiem, tādējādi radot aizsērējumus.

Plastmo zīmola plastikāta notek sistēmas tiek piedāvātas trīs izmēros jeb sistēmās: 10, 11 un 12. Lai izvēlētos nepieciešamo sistēmu, svarīgi pievērst uzmanību jumta laukuma izmēram un jumta stāvumam, taču, ja šādu aprēķinu nav, tad var vadīties pēc šādiem izmēriem: lielā jeb 12. sistēma, vidējā jeb 11. sistēma un mazā sistēma jeb 10. sistēma. Lielā sistēma galvenokārt paredzēta industriāliem objektiem – ražošanas telpām, noliktavām, hallēm u.tml., vidējā būs piemērota standarta privātmājai vai arī daudzdzīvokļu namiem, bet mazā sistēma dažādām palīgēkām un nelielām būvēm, piemēram, dārza mājiņai, malkas šķūnim u.tml. Latvijas tirgū tiek piedāvātas sekojošas krāsas: brūna, pelēka, grafīta un balta.

Domājot par klientu ērtību, esam izveidojuši kalkulācijas programmu, kura palīdzēs aprēķināt nepieciešamo tekņu, noteku un stiprinājuma element skaitu jūsu jumtam.

Pateicoties "soli pa solim" uzstādīšanas instrukcijai, Plastmo notek sistēma ir viegli un ērti uzstādāma paša spēkiem.  No paša saimniecībā esošajiem darbarīkiem pircējam tikai nepieciešams vien skrūvgriezis un zāģītis, ar ko vajadzības gadījumā saīsināt kāda elementa izmēru. Neskaidrību gadījumā vienmēr iespējams vērsties pie mums www.plastmo.lv.

Plastmo notekcaurules iespējams iegādāties lielveikalu ķēdes Depo veikalos visā Latvijā.

autors: Plastmo – piemērots ziemeļu klimatam
Foto: Plastmo – piemērots ziemeļu klimatam; autors: Plastmo – piemērots ziemeļu klimatam

autors: Plastmo – piemērots ziemeļu klimatam
Foto: Plastmo – piemērots ziemeļu klimatam; autors: Plastmo – piemērots ziemeļu klimatam

autors: Plastmo – piemērots ziemeļu klimatam
Foto: Plastmo – piemērots ziemeļu klimatam; autors: Plastmo – piemērots ziemeļu klimatam

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.