building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1669
Nozares raksti32869
Asfalta otrreizējās izmantošanas (reciklēšanas) tehnoloģija : building.lv - par būvniecību Latvijā

Asfalta otrreizējās izmantošanas (reciklēšanas) tehnoloģija

Asfalta otrreizējās izmantošanas (reciklēšanas) tehnoloģija
Foto: Asfalta otrreizējās izmantošanas (reciklēšanas) tehnoloģija

Asfalta pārstrādāšana un tā otrreizēja izmantošana ir saimnieciska nepieciešamība mūsu dabas resursu saglabāšanai. Arī tīri praktiski apsvērumi un valstī pastāvošie normatīvie priekšraksti liek mums šo vērtīgo izejvielu – asfaltu – pēc iespējas lielākos apjomos izmantot atkārtoti. Mērķtiecīgi izmantojot otrreizējās izmantošanas materiālus, vienlīdz svarīgi ir saglabāt šo maisījumu cenu izdevīgumu.

Firma "Benninghoven" ir Jūsu kompetentais partneris un piedāvā plašu dažādu jaudīgu "auksto un karsto" pārstrādes tehnoloģiju klāstu, nodrošinot saviem ražojumiem visaugstāko kvalitāti. Otrreizējās pārstrādes komponentus pēc klienta vēlēšanās iespējams pievienot kā papildu aprīkojumu jau esošajām iekārtām.

Vietējie apsaimniekošanas normatīvi un dažādi praktiski apsvērumi liek mums šo vērtīgo izejvielu – asfaltu – izmantot atkārtoti, un pēc iespējas lielākos apjomos. Teorētiski lielākais iespējamais asfalta piedevu apjoms ir atkarīgs no tā izsijāšanas daļiņu lieluma. Tomēr uzstādītais mērķis ir maksimāli pietuvināt šo sasmalcināto asfalta daļiņu izmēru gala produkta – gatavā asfalta – vēlamajam daļiņu izmēram. Šāds rādītājs nav sasniedzams ar pašlaik pieejamajām smalcināšanas iekārtām. Tajās veidojas pārāk daudz sīku smalkņu un smilšu, kas sadārdzina rupjo daļiņu pievienošanu un ierobežo piedevu apjomu.

"BENNINGHOVEN GmbH & Co. KG" ir plašās, starptautiskā mērogā strādājošās "Wirtgen Group" uzņēmums, kas nodarbojas ar celtniecības mašīnu ražošanu. Šai uzņēmumu grupai pieder pazīstamie zīmoli "Wirtgen", "Vögele", "Hamm", "Kleemann" un "Bennninghoven". Tās pamatuzņēmums atrodas Vācijā, bet ražotnes izvietotas Brazīlijā, Ķīnā un Indijā. Klientus apkalpo 55 apkopes un servisa sabiedrības. "BENNINGHOVEN GmbH & Co. KG" specializējas uz asfalta mašīnu un to komponenšu ražošanu. Uzņēmumā strādā 700 darbinieki, kas nodrošina visus ražošanas procesus – no plānošanas līdz iekārtu montāžai.


Iekrāvējs MT 3000-2I OFFSET
Vismodernākais iekrāvējs MT 3000-2i Offset nodrošina vienmērīgu iekraujamo materiālu padevi dažādos izmantošanas veidos. Ja nepieciešams piegādāt asfaltu uz lielu ielas būves iecirkni vai jāaizber dziļš grāvis gar laukuma malu, MT 3000-2i Offset ar svārstīgo transportieri ir labākais risinājums šādu darbu veikšanai. Inovatīva materiālu transportēšanas koncepcija nodrošina maksimālu darba jaudu, savukārt "ErgoPlus" apkalpošanas koncepcija garantē drošu un vienkāršu mašīnas apkalpošanu.

Iekrāvēja MT 3000-2i Offset izmantošanas priekšrocības:

  • Vienlaidu konstrukcija 45 tonnu kopsvarā ar pacelšanas jaudu līdz 1200 t/h;
  • Nodrošina visaugstāko darba kvalitāti dažādu jaukto maisījumu bezkontakta pārvietošanai;
  • Homogenizētā maisījuma struktūra iekrāvēja materiālu tilpnē, pateicoties koniskas formas gliemežtransportierim;
  • Daudzveidīgas pielietojuma iespējas, pateicoties svārstīgajai un lokanajai transportiera lentei;
  • Droša maisījuma izbēršana, pateicoties automātiskajai atstatuma un piebraukšanas drošības regulēšanai;
  • Labs pārskats un augsta drošība ar komfortablo, praktisko "ErgoPlus" apkalpošanas sistēmu;
  • Liela jauda un neliels degvielas patēriņš ar spēcīgo 160 kW "Deutz" dīzeļdzinēju, kas veic 2000 apgr./min.;
  • Lieliska caurgājība un braukšanas precizitāte uz kāpurķēdēm ar jaudīgu atsevišķo piedziņu.

Vairāk informācijas:
www.wirtgen.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

  • iemaeijoe 01.08.2019 23:46
    http://mewkid.net/order-prednisone/ - Buy Prednisone Prednisone Online krk.tktg.building.lv.rvq.qh http://mewkid.net/order-prednisone/