building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1673
Nozares raksti32872
Wirtgen mazās frēzes vēl efektīgākam darba rezultātam : building.lv - par būvniecību Latvijā

Wirtgen mazās frēzes vēl efektīgākam darba rezultātam

Wirtgen mazās frēzes vēl efektīgākam darba rezultātam

Ziema ir laiks, kad plašāk iepazīt ceļu būves jaunās tehnoloģijas un iekārtas, kas noderētu jaunās sezonas darbiem. Ceļa būves iekārtu ražotājs Wirtgen plašā piedāvājumā piedāvā jaunākos auksto frēžu modeļus ar darba platumu no 35 cm līdz 4.40m. 

Aukstās asfalta frēzes tiek iedalītas divās lielās grupās – mazās un lielās frēzes. Mazās frēzes paredzētas daļējam braukšanas joslu remonta, ceļu izbūvei, rievu un pieslēgumu frēzēšanai, demarķēšanas darbiem, industrijas laukumu un slēgtu telpu grīdu atjaunošanai, akustisko svītru frēzēšanai. 

Viens no jaunākajiem Wirtgen mazo frēžu modeļiem ir W 35 Ri. Šī ir ērti lietojamā mazā frēze, kas piedāvā atbilstoši vajadzībai iekārtojamu vadītāja darba vietu, plašu frēzēšanas ruļļu paleti, kā arī optimālu pielietojamību ar diviem atšķirīgiem transportlentu garumiem. Tās modernais aprīkojums un vieglā apkalpošana nodrošina augstu mašīnas ražību. Šī mazā frēzmašīna ir ideāla sadarbībā ar lielajiem frēzēšanas agregātiem. Pateicoties tās nelielajam svaram un gabarītiem, tā ir viegli transportējama un izmaksu ziņā efektīvs risinājums jebkurai vajadzībai. Modelim W 35 Ri ir ievērojami mazāks frēzēšanas rādiuss nekā šī modeļa iepriekšējās paaudzes iekārtai, bet rādiuss darbojas gan pulksteņrādītāja virzienā, gan pretēji tam. Tādējādi tiek iegūtas daudz labākas pagrieziena un manevrēšanas spējas, kas ir būtiska priekšrocībā strādājot objektā. Pie W 35 Ri priekšrocībām jāatzīmē arī videi draudzīga dzinēja tehnoloģija, kas atbilst jaunākajiem Eiropas Savienībā noteiktajiem emisijas standartiem, kā arī vienkāršā un viegli saprotamā vadības sistēma.

 

Plašāk par modeli W 35 Ri lasiet:
http://www.wirtgen.de/en/products/cold-milling-machines/small-milling-machines/w_35_ri.php

Mazo asfalta frēžu līnijā ietilpst modeļu sērija W 50 R, W 50 Ri, W 60 R un W 60 Ri. Modelis W 50 R ir kompakta asfalta frēze, kas piemērota ceļa seguma noņemšanai, ceļa seguma kārtu vai izciļņu frēzēšanai. Ātrā frēzruļļa nomaiņas sistēma FCS (Flexible Cutter System) ļauj izmantot griežņu ruļļus ar dažādiem darba platumiem un attālumiem starp frēzrievām. Standarta aprīkojumā ir atdalāms materiāla konveijers un ielokāms atbalsta ritenis. 

Plašāk par modeli W 50 R lasiet:
http://www.wirtgen.de/en/products/cold-milling-machines/small-milling-machines/w50.php

Savukārt modelis W 50 Ri ir mazā frēze ar 0,5 m darba platumu un darba dziļumu 210 mm. Šī frēze aprīkota ar vairākām jaunām tehniskām inovācijām, kas ļauj darbu paveikt ar vēl lielāku jaudu, teicamu ražību un maksimālu apkalpošanas komfortu. Piemēram, viena no šādām inovācijām ir Wirtgen izstrādātā līmeņošanas sistēma LEVEL PRO PLUS, kas pilnībā integrēta iekārtas kontroles sistēmā un nodrošina augstu frēzēšanas precizitāti. Principā analogs modelis W 50 Ri ir mazā frēze W 60 Ri, kas atšķiras ar frēzēšanas platumu. 

Plašāk par modeli W 50 Ri lasiet:
http://www.wirtgen.de/lv/line-products/cold-milling-machines/small-milling-machines/w50ri.php

Plašāk par modeli W 60 Ri lasiet:
http://www.wirtgen.de/en/products/cold-milling-machines/small-milling-machines/w-60-r-w-60-ri.php

autors: Wirtgen mazās frēzes vēl efektīgākam darba rezultātam
Foto: Wirtgen mazās frēzes vēl efektīgākam darba rezultātam; autors: Wirtgen mazās frēzes vēl efektīgākam darba rezultātam

Mazo frēžu modeļu sērija CFI, ko veido W 100 CFi, W 120 CFi un W 130 CFi atšķiras ar frēzēšanas platumu un pašas iekārtas svaru. CFi modeļi tiek uzskatīts par jaunākās paaudzes frēzmašīnām līdz šim augstāko sasniegumu. Tās ir kompaktas frēzes ar frontālo konveijeru 1-m klasē, ko raksturo liela ražība un izcila pārredzamība. Frēzēšanas iekārtas aprīkota ar daudzām automātiskām funkcijām, bet vienkāršā un intuitīvā frēzes apkalpošana palielina nodilumizturību un sniedz augstu precizitāti. 

Plašāk par W 100 CFi lasiet:
http://www.wirtgen.de/en/news-media/press-releases/article_detail.72964.php

Plašāk par W 120 CFi lasiet:
http://www.wirtgen.de/en/products/cold-milling-machines/compact-milling-machines/w_120_cfi.php

Plašāk par W 130 CFi lasiet:
http://www.wirtgen.de/lv/line-products/cold-milling-machines/compact-milling-machines/w_130_cfi.php

 

Vairāk informācijas:

www.wirtgen.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.