building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1672
Nozares raksti32871
Kleeman jaunais drupinātājs – kompakts un ražīgs : building.lv - par būvniecību Latvijā

Kleeman jaunais drupinātājs – kompakts un ražīgs

Kleeman jaunais drupinātājs – kompakts un ražīgs
Foto: Kleeman jaunais drupinātājs – kompakts un ražīgs

Kompānija Wirtgen regulāri papildina savu produktu klāstu ar jaunām iekārtām un tehnoloģijām, kas ļauj strādāt vēl kvalitatīvāk, ražīgāk un vienlaikus ekonomiskāk.

 

Tāds ir arī viens no zīmola Kleemann jaunākajiem izstrādājumiem - kāpurķēžu drupinātājs MOBICAT 110 Z EVO. Šīs iekārtas galvenās priekšrocības ir kompaktie izmēri, ātra uzstādīšana un viegla transportēšana, kas to padara ideāli piemērotu mobilai lietošanai.

Ar padeves ātrumu līdz 300 t/h, drupinātājs MOBICAT 110 Z EVO uzrāda vienu no labākajiem veiktspējas un efektivitātes rādītājiem savā klasē. Ievērojama izmēra padeves bloks, nepārtraukta padeves sistēma (CFS) un drupināšanas līmeņa kontrole garantē optimālu jaudas izmantošanu bez pārtraukumiem. Iekārtas ražīguma līmenis palielināts arī pateicoties pirmreizējais šķirošanai. Atsevišķs dubultais klājums ar pirmreizējās šķirošanas filtriem veic šķirošanu ar svārstīgām kustībām. Šāda tehnoloģija samazina iekārtas nodilumu un nodrošina augstākas kvalitātes galaproduktu, kā arī demonstrē efektīvu veiktspēju.

Pateicoties kompaktajiem izmēriem un vieglajai konstrukcijai, modelis MOBICAT 110 Z EVO ir mobils un ērti pielāgojams darbam ierobežota teritorijā. Integrētās bunkura sienas un salokāmie sānu konveijeri ļauj iekārtu īsā laikā uzstādīt un viegli sagatavot darbam. Papildu tam iekārta aprīkojama ar augstas veiktspējas magnētisko atdalītāju (separatoru). Tas paceļams vai nolaižams ar hidraulikas palīdzību, kas neļauj bloķēties drupināmā materiāla plūsmai. Ja iekārta tiek izmantota blīvi apdzīvotās teritorijās, drupinātāju ieteicams aprīkot ar smidzināšanas sistēmu putekļu apjoma samazināšanai. 

Modelis MOBICAT 110 Z EVO lepojas ar lietotājam īpaši draudzīgu dizainu un tam piešķirts Vācijas dizaina apbalvojums kategorijā "Transporta un sabiedriskais dizains". Tas apliecina iekārtas inovatīvo dizainu un arvien pilnveidoto drošību. 

http://www.kleemann.info/en/

http://www.wirtgen.lv/lv/

 

 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.