building.lv skaitļos

Lietotāji online27
Aktīvie uzņēmumi1680
Nozares raksti32877
Labās un sliktās plastmasas logu īpašības. Runā, ka tie nelaiž cauri telpām nepieciešamos starus, bet tas negatīvi iespaido cilvēka veselību? : building.lv - par būvniecību Latvijā

Labās un sliktās plastmasas logu īpašības. Runā, ka tie nelaiž cauri telpām nepieciešamos starus, bet tas negatīvi iespaido cilvēka veselību?

autors: Labās un sliktās plastmasas logu īpašības. Runā, ka tie nelaiž cauri telpām nepieciešamos starus, bet tas negatīvi iespaido cilvēka veselību?
Foto: Labās un sliktās plastmasas logu īpašības. Runā, ka tie nelaiž cauri telpām nepieciešamos starus, bet tas negatīvi iespaido cilvēka veselību?; autors: Labās un sliktās plastmasas logu īpašības. Runā, ka tie nelaiž cauri telpām nepieciešamos starus, bet tas negatīvi iespaido cilvēka veselību?
www.building.lv atbild:
PVC jeb plastmasas logu īpašības ir ļoti bieži aprunāta tēma dažādos nozares medijos. Ja par plusiem šo logu ražotāji ir gandrīz vienisprātis, tad mīnusu maksimāla samazināšana ir nemitīgs logu ražotāju darbs. Logu ražošanas tiek pilnveidotas, radot arvien kvalitatīvāku rezultātu. Tāpat pēdējā laikā, kad arī koka logi tiek pakļauti arvien pamatīgākai apstrādei, lai panāktu iespējami ilgāku to kalpošanas laiku, plastmasas un koka logu izvēle ir pasūtītāju gaumes jautājums. Pirms logu iegādes ieteicams arī iegūt maksimālu informāciju no tirgotāja par viņu pieredzi, konkrētā produkta īpašībām, garantijām, izmaksām u.t.t. Tabulā dažas biežāk uzskaitītās PVC logu īpašības.

Plusi
- lētākie
- izturīgi pret mainīgiem laika apstākļiem
- ērti ekspluatācijā
- hermētiski, tāpēc nav nepieciešams papildus blīvēt
- iespējami vairāki vēdināšanas stāvokļi (visiem mūsdienu logiem)

Mīnusi
- hermētiski, tāpēc nepieciešams iestrādāt ventilācijas sistēmas, lai nodrošinātu gaisa apmaiņu
mākslīgs materiāls
- elektrostatiski uzlādējas
- atmosfēras ietekmē profili maina krāsas toni (dzeltē)

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.