building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1673
Nozares raksti32872
No kāda koka var tikt izgatavotas masīvkoka durvis? Kuras ir izturīgākās? : building.lv - par būvniecību Latvijā

No kāda koka var tikt izgatavotas masīvkoka durvis? Kuras ir izturīgākās?

autors: No kāda koka var tikt izgatavotas masīvkoka durvis? Kuras ir izturīgākās?
Foto: No kāda koka var tikt izgatavotas masīvkoka durvis? Kuras ir izturīgākās?; autors: No kāda koka var tikt izgatavotas masīvkoka durvis? Kuras ir izturīgākās?
www.building.lv atbild:
Masīvkoka durvis ir dabīgas un izturīgas, tās izgatavo no vienlaidus koka plātnes, šīs skaitās prestižākās un augstvērtīgākās durvis. Masīvkoka durvis visbiežāk tiek izgatavo no ozola (izturīgākās), priedes, kļavas, dižsskābarža, riekstkoka. Izturīgie ir ozols un osis, taču laba alternatīva ir arī dižskābardis.

Samērā bieži tiek izmantota līmēta koksne, ko ražo sapresējot vairākas koksnes kārtas, kas piešķir durvīm īpašu stiprību. Lai masīvkoka durvis būtu ne tikai vizuāli pievilcīgas, bet arī drošas, svarīgi ir izvēlēties kvalitatīvu, augstas drošības klases furnitūru, kas īpaši svarīgi ir ādurvīm.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.