building.lv skaitļos

Lietotāji online37
Aktīvie uzņēmumi1680
Nozares raksti32877
Kādas flīzes lodžijai vispiemērotākās? Un vai sienas arī vajadzētu flīzēt? varbūt ir kāds cits materiāls, kas gan labi izskatītos, būtu lēts un viegli uzliekams un izturīgs pret nokrišņiem. : building.lv - par būvniecību Latvijā

Kādas flīzes lodžijai vispiemērotākās? Un vai sienas arī vajadzētu flīzēt? varbūt ir kāds cits materiāls, kas gan labi izskatītos, būtu lēts un viegli uzliekams un izturīgs pret nokrišņiem.

autors: Kādas flīzes lodžijai vispiemērotākās? Un vai sienas arī vajadzētu flīzēt? varbūt ir kāds cits materiāls, kas gan labi izskatītos, būtu lēts un viegli uzliekams un izturīgs pret nokrišņiem.
Foto: Kādas flīzes lodžijai vispiemērotākās? Un vai sienas arī vajadzētu flīzēt? varbūt ir kāds cits materiāls, kas gan labi izskatītos, būtu lēts un viegli uzliekams un izturīgs pret nokrišņiem.; autors: Kādas flīzes lodžijai vispiemērotākās? Un vai sienas arī vajadzētu flīzēt? varbūt ir kāds cits materiāls, kas gan labi izskatītos, būtu lēts un viegli uzliekams un izturīgs pret nokrišņiem.
www.building.lv atbild:
Ieteicamākās flīzes lodžiju grīdām ir keramikas vai dabīgā akmens flīzes. Jāizvēlas neslīdošas flīzes. Zem šāda klājuma var veidot arī siltās grīdas.

Tāpat grīdu segumam var izmantot arī koka dēļus vai korķi. Sienām arī iespējamas gan sienu flīzes, gan koka dēlīši vai ekskluzīvāks risinājums- dabīgā akmens plāksnes.


Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.