building.lv skaitļos

Lietotāji online27
Aktīvie uzņēmumi1677
Nozares raksti32874
Esam nolēmuši vannasistabas un tualetes logiem pielikt žalūzijas. Kādas būtu labākas, lai neizskatītos kā slimnīcā? : building.lv - par būvniecību Latvijā

Esam nolēmuši vannasistabas un tualetes logiem pielikt žalūzijas. Kādas būtu labākas, lai neizskatītos kā slimnīcā?

autors: Esam nolēmuši vannasistabas un tualetes logiem pielikt žalūzijas. Kādas būtu labākas, lai neizskatītos kā slimnīcā?
Foto: Esam nolēmuši vannasistabas un tualetes logiem pielikt žalūzijas. Kādas būtu labākas, lai neizskatītos kā slimnīcā?; autors: Esam nolēmuši vannasistabas un tualetes logiem pielikt žalūzijas. Kādas būtu labākas, lai neizskatītos kā slimnīcā?
www.building.lv atbild:
Šis laikam vairāk ir pašu gaumes jautājums- kas jums saistās vai nesaistās ar siltumnīcas izskatu. Žalūziju veidi un izvēle ir ļoti plaša, tāpēc vislabākais būtu pašiem doties uz kādu no specializētajiem veikaliem un izvēlēties pieņemamāko.

Pēc uzbūves veida ir vertikālās, horizontālās un rullo žalūzijas, tās var tikt izgatavotas no alumīnija, plastikāta, koka vai auduma. Vertikālās žalūzijas optiski paaugstina telpas griestus. Šķietami mājīgākais risinājums ir rulložalūzijas, kas visbiežāk tiek izgatavotas no auduma. Audumus dažkārt papildina, piemēram, ar PVH, piešķirot papildus stingrību. Jaunākā tendence ir žalūzijas ar dažādiem tematiskiem zīmējumiem, kas pielāgojami konkrētas telpas izmantošanas specifikai. Jaunums ir arī viļņveidīgās žalūzijas.

Būtiskākie jautājumi pirms žalūziju iegādes:
- vai žalūzijām jāpasargā telpu iemītnieki no garāmgājēju skatiem?
- vai žalūzijām jāpilda arī drošības funkcija?
- uz kādu debesspusi būs vērsti logi? (dienvidu puses žalūzijām, iespējams, jāpasargā telpa no pārmērīgas saules)
- vai izvēlētais žalūziju veids netraucēs vērt logus?

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.